Circusnest

Dag tien van het circus nest.

Reacties uitgeschakeld voor Dag tien van het circus nest.

graag stel ik me even voor, mijn naam is Berry Hoenstok Ik heb sinds 1990 Bearded collies. April 1990 was mijn eerste kennismaking met Aiko, een 4 jarige herplaats bearded collie. Helaas bleek hij regelmatig uit het niets je zeer agressief aan te vallen. Nadat hij steeds vaker mensen gegrepen had leek het de dierenarts verstandig hem te laten inslapen. Inmiddels was ik wel verliefd op het ras geworden. Toen een vriend een nestje had was ik verkocht. Het werd Cleou. Arie, die toen al naar Honden shows ging, nam me een keer mee en vanaf toen ben ik er ook verknocht aan geraakt. Al gauw wist ik dat Cleou niet geheel aan de ras normen voldeed en zo ben ik nadat ik me goed georiënteerd had bij de Firstprizebears lijn beland waar ik nog steeds verliefd op ben vanwege het type, de karakters en de bouw. Dit is duidelijk ook terug te zien in de knuffels die ik fok. Nu na al weer 33 hou ik nog steeds van mijn ras en leef ik samen met drie van deze geweldige kanjers.